LNB Pijntherapie 

Dé weg naar pijnvrij worden, zijn en blijven.
Gastenboek

26 berichten op 6 pagina's
Ans Ans Meulendijks
04-05-17 20:31:16
Ik had al 4 jaar pijn aan mijn knie, in 2013 knieprothese geplaatst nog steeds pijn.
In 2014 al het bindweefsel wat vast aan de prothese zat weer losgemaakt.
Nog steeds pijn.
3 jaar bij de fysiotherapeut gelopen nog steeds pijn.
Ik kan wel weer fietsen vanaf eind 2015 maar het is moeizaam.
Ik ben nu sinds april 4x keer bij Emile geweest en mijn knie doet geen pijn meer.
Oefeningen om mijn spieren op te rekken gaan steeds beter.

Dank je wel Emile
Margreth Van der Zijden
04-05-17 14:43:28
Na heel veel jaren met pijn rond gelopen te hebben ben ik via een nichtje terecht gekomen bij Emile. In een woord super! Heb veel meer energie en mijn klachten zijn heel heel veel minder geworden. Zeer de moeite waard geweest om hier heen te gaan. Ik kan het iedereen dan ook ten zeerste aanraden als je heel veel pijn en klachten heb van fybromyalgie artrose enz om bij Emile een afspraak te maken! Ik kon het ook niet geloven maar het is echt waar het werkt . Dank je wel Emile groetjes Margreth
Tiny Tiny Mierlo
03-05-17 09:54:23
Dit is mijn geweldige ervaring bij Emile. Na 1e behandeling onbewust “gewoon” naar beneden de kelder ingelopen, was daar voor ik er erg in had. Snapte er niks van. 4 jr. niet kunnen doen. Altijd treetje voor treetje, voet bijzetten. Super. Na 2e behandeling pijn in mijn knieën bijna weg. Zo raar als je al 9 jaar veel pijn hebt. Therapie, pijnbestrijding, injecties , was geen van allen optimaal. Aangezien ik een beetje een moeilijk geval was ook nog extra behandeling gehad voor nek-schouder-bovenrug. Alles wel wat pijnlijk, maar zeer de moeite waard. Lijstje over mail gekregen met oefeningen. Gevraagd of ik nog terug moet komen, nee hoor. Als je meent dat je terug moet komen is het eigen schuld, heb je de oefeningen niet goed gedaan. Dankjewel Emile. Dit begrijpt dus niemand.
Marianne Geerts
02-05-17 13:32:19
Maart 2017
Na enkel jaren van flinke knieklachten (,versleten kraakbeen, ) bij Emile terechtgekomen.
Na 2 behandelingen een enorme verbetering. Kan de trap weer op zonder me aan de leuning op te hoeven heisen.
En fluitend de trap weer af.
Ook ,opstarten, na een tijdje gezeten te hebben is geen probleem meer.
Resten alleen nog de rek en strekoefeningen om de spieren in de juiste conditie te houden. Goed werk Emile , dankjewel.
Grtjes, Marianne Geerts
Bettina Onos
01-03-17 12:03:56
Al 25 jaar heb ik fibromyalgie. Heb allerlei therapieën in die jaren wel gehad. Totdat ik LNB therapie tegen kwam, hier had ik nog nooit van gehoord. Ik heb meteen contact gemaakt met Emiel en kon al snel terecht. Ander half uur rijden, dat had ik ervoor over. Ik wil alles proberen en doen om mijn leven plezieriger te maken, het liefst pijnvrij. In totaal heb ik 3 behandelingen gehad. De behandeling zijn (zeer) pijnlijk en duren ongeveer 2 uur. Na de behandeling stapte ik van de tafel en had geen pijn, alleen een beurs gevoel op de plekken die Emiel behandeld had. kreeg van Emiel rek en strek oefeningen mee voor thuis deze moet ik iedere dag doen. In het begin ging het moeizaam maar het wordt steeds makkelijker. Echt BELANGRIJK dat je de oefeningen thuis blijft doen, al is het maar 15 minuten per dag. We zijn nu ongeveer 7 weken verder en ik voel me nog steeds goed, geen pijn en meer energie.
Ik kan me goed voorstellen dat als je dit leest dat je het niet kan geloven. Ik kon het ook niet geloven, het is gewoon bizar na zoveel jaren geen pijn meer. Daarom zeg ik ga zelf naar Emiel, probeer het!!! Na 1 behandeling zou je al verbetering moeten voelen de moeite waard lijkt mij. Emiel houd je ook niet aan het lijntje, vaak zijn 3 behandelingen al genoeg. Hij neemt de tijd voor je en legt alles heel duidelijk uit. Helaas zijn er niet veel LNB therapeuten in Nederland. Het zou meer bekendheid moeten krijgen.
Ik wens iedereen een pijnvrij leven, je leven wordt zoveel mooier.
Liefs Bettina
Tonen: 5  10   20