LNB Pijntherapie 

Dé weg naar pijnvrij worden, zijn en blijven.Gastenboek

25 berichten op 5 pagina's
Margreth Van der Zijden
04-05-17 14:43:28
Na heel veel jaren met pijn rond gelopen te hebben ben ik via een nichtje terecht gekomen bij Emile. In een woord super! Heb veel meer energie en mijn klachten zijn heel heel veel minder geworden. Zeer de moeite waard geweest om hier heen te gaan. Ik kan het iedereen dan ook ten zeerste aanraden als je heel veel pijn en klachten heb van fybromyalgie artrose enz om bij Emile een afspraak te maken! Ik kon het ook niet geloven maar het is echt waar het werkt . Dank je wel Emile groetjes Margreth
Tiny Tiny Mierlo
03-05-17 09:54:23
Dit is mijn geweldige ervaring bij Emile. Na 1e behandeling onbewust “gewoon” naar beneden de kelder ingelopen, was daar voor ik er erg in had. Snapte er niks van. 4 jr. niet kunnen doen. Altijd treetje voor treetje, voet bijzetten. Super. Na 2e behandeling pijn in mijn knieën bijna weg. Zo raar als je al 9 jaar veel pijn hebt. Therapie, pijnbestrijding, injecties , was geen van allen optimaal. Aangezien ik een beetje een moeilijk geval was ook nog extra behandeling gehad voor nek-schouder-bovenrug. Alles wel wat pijnlijk, maar zeer de moeite waard. Lijstje over mail gekregen met oefeningen. Gevraagd of ik nog terug moet komen, nee hoor. Als je meent dat je terug moet komen is het eigen schuld, heb je de oefeningen niet goed gedaan. Dankjewel Emile. Dit begrijpt dus niemand.
Marianne Geerts
02-05-17 13:32:19
Maart 2017
Na enkel jaren van flinke knieklachten (,versleten kraakbeen, ) bij Emile terechtgekomen.
Na 2 behandelingen een enorme verbetering. Kan de trap weer op zonder me aan de leuning op te hoeven heisen.
En fluitend de trap weer af.
Ook ,opstarten, na een tijdje gezeten te hebben is geen probleem meer.
Resten alleen nog de rek en strekoefeningen om de spieren in de juiste conditie te houden. Goed werk Emile , dankjewel.
Grtjes, Marianne Geerts
Bettina Onos
01-03-17 12:03:56
Al 25 jaar heb ik fibromyalgie. Heb allerlei therapieën in die jaren wel gehad. Totdat ik LNB therapie tegen kwam, hier had ik nog nooit van gehoord. Ik heb meteen contact gemaakt met Emiel en kon al snel terecht. Ander half uur rijden, dat had ik ervoor over. Ik wil alles proberen en doen om mijn leven plezieriger te maken, het liefst pijnvrij. In totaal heb ik 3 behandelingen gehad. De behandeling zijn (zeer) pijnlijk en duren ongeveer 2 uur. Na de behandeling stapte ik van de tafel en had geen pijn, alleen een beurs gevoel op de plekken die Emiel behandeld had. kreeg van Emiel rek en strek oefeningen mee voor thuis deze moet ik iedere dag doen. In het begin ging het moeizaam maar het wordt steeds makkelijker. Echt BELANGRIJK dat je de oefeningen thuis blijft doen, al is het maar 15 minuten per dag. We zijn nu ongeveer 7 weken verder en ik voel me nog steeds goed, geen pijn en meer energie.
Ik kan me goed voorstellen dat als je dit leest dat je het niet kan geloven. Ik kon het ook niet geloven, het is gewoon bizar na zoveel jaren geen pijn meer. Daarom zeg ik ga zelf naar Emiel, probeer het!!! Na 1 behandeling zou je al verbetering moeten voelen de moeite waard lijkt mij. Emiel houd je ook niet aan het lijntje, vaak zijn 3 behandelingen al genoeg. Hij neemt de tijd voor je en legt alles heel duidelijk uit. Helaas zijn er niet veel LNB therapeuten in Nederland. Het zou meer bekendheid moeten krijgen.
Ik wens iedereen een pijnvrij leven, je leven wordt zoveel mooier.
Liefs Bettina
Lieke Kruijssen van Os
27-01-17 13:57:31
In April 2016 kreeg ik na hele lange tijd al pijn te hebben gehad er niks aan te doen is, met de pijn stilling die ik slik nog 1,5 jaar zou leven. Opdracht van de Reumatoloog in Oss in samen werking met de Radboud in Nijmegen stonden met de rug tegen de muur.
De ommekeer zou ik kunnen maken door minder als niks te gaan doen 1 jaar volhouden en niet MEER doen. Ook niet zwemmen in warm water helemaal fout! We waren ontzettend geschrokken. Ze konden het geen naam geven maar ze zeiden zeg maar dat je 1 van de 600 spierproblemen / ziekte hebt.
Ik heb tot december '17 dat volgehouden om niet in de zaak te zijn en ook niet van mijn boven woning afgeweken. Me gehouden aan het minder als niks doen, december '17 ben ik tot de conclusie gekomen dat ik alleen maar verder in verval kwam. Wat logisch is óók voor mij.
3 psychiaters hebben thuis mij bezocht en heel het gezin meerdere gesprekken gehad. Deze kwam 3 weken geleden tot de conclusie dat er totaal geen sprake is van psychische klachten. Maar dat ik Medisch onbegrepen ben. Door artsen, aanstaande maandag 30 jan 2017 komen ze dit onderzoek afronden. Afgelopen donderdag 20-1-2017 zag ik een artikel op Facebook gedeeld door mijn vriend Willem Vogels uit Gemert over de LNB Pijntherapie, ik vroeg; waar moet ik zijn. De dochter van Emilie Troisfontaine gaf mij het telefoon nummer. Maandag 24-1-2017 kon ik terecht, Gerard is met mij meegegaan. Heb 2,5 uur behandeling gehad.
Ik kom thuis en ervaar in het behandelde gebied geen pijnen meer. Wel een beurs gevoel van de behandeling en ontzettend moe.
Maar elke dag word ik wakker en vraagt mijn man, en? Geen pijn in het behandelde gebied echt niet, moet het meerdere malen zeggen echt niet.
Het is nu vrijdag 27-1-2017 en Emile heeft mij weer 2,5 uur behandeld.
Ook ga ik in het behandelde gebied zonder pijn naar huis. Als je niet hier naar toe gaat met deze klachten dan heb je geen pijn! Je moet gewoon gaan.
En er moet een wet komen die dit gaat vergoeden. IK LEEF WEER! Emile legt u alles goed uit! Ga er heen en ervaar!
Tonen: 5  10   20