LNB Pijntherapie 

Dé weg naar pijnvrij worden, zijn en blijven.
Gastenboek

27 berichten op 2 pagina's
Goossens
15-05-15 11:28:23
Sinds een jaar of 3 had ik last van mijn polsen. Pijn, tintelingen en krachtverlies. Vooral in rust had ik hier veel last van. In het ziekenhuis spuiten laten zetten in mijn polsen. Dit hielp totaal niet. Opereren was hun advies. Toen ben ik spalken gaan dragen. Na 1 behandeling met lnb had ik die spalken al niet meer nodig. Ben in totaal 3 keer behandeld en doe dageljks oefeningen. De tintelingen zijn helemaal weg! Emile bedankt!
john scheenen
28-03-15 08:56:08
emile heeft mij goed geholpen, ik heb een kantoorfunctie, door langdurend zittend werk ontstonden er klachten aan rug en nek. je zit meestal met je hoofd iets naar voren, waardoor de spieren op de borst/buik korter worden.de rug en nek spieren worden dan extra belast. na de eerste behandeling was er al merkbaar verschil. door de oefeningen worden de spieren langer waardoor de klachten ook verdwenen zijn.
geweldig

bedankt emile
Maurice van Helden
20-03-15 16:35:15
Emile heeft mij bijzonder goed geholpen. Sinds een aantal jaren heb ik last van veel spanning in mijn spieren in combinatie met spierkrampen. Zijn behandeling in combinatie met de oefeningen heeft ervoor gezorgd dat mijn klachten aanzienlijk zijn verminderd. Dit heeft meer opgeleverd dan de reguliere behandelingen bij diverse fysiotherapeuten.
Wendy Boon
16-03-15 20:17:43
Sinds de pubertijd kamp ik met chronische rugklachten (o.a. spit, ingezakte tussenwervel-schijven etc). Ik heb door de jaren heen leren leven met die pijn, echter moest ik twee jaar geleden toch aannemen dat mijn klachten niet "normaal" zijn.
In ziekenhuizen te den haag en Oosterhout heb ik meerdere onderzoeken en behandelingen (spuiten) gehad naar mijn klachten die voornamelijk ontstonden tijdens nachtrust. Gek genoeg was er nooit wat te vinden op de MRI scans en rontgen foto's, Niets mocht baten en had ik de pijn ondertussen weer geaccepteerd. Slapeloze nachten / pijn tijdens het sporten / niet functioneren op het werk / ik kon nog geen 5 minuten stilstaan op twee benen. . . waren weer de normaalste zaak geworden.
Cilian Troisfontaine vertelde mij dat haar vader de cursus LNB Pijntherapie had gevolgd en op zoek was naar "bijzondere" gevallen om erachter te komen of de therapie daadwerkelijk aanslaat. Met de instelling van "het kan toch niet erger" besloot ik om een bezoek te brengen bij Emile.
Intense pijn is het beste hoe ik mijn eerste bezoek aan Emile kan omschrijven. Emile heeft door middel van de drukpunt methode op de peesaanhechting bij het bot mijn lichaam gereset.
JAJA eerst ervaren dan geloven . . . Want ow wat een hel was het. Nadat ik eenmaal opstond van de tafel en mezelf beurs voelde moest ik toch binnen 10 minuten concluderen dat mijn bewegingsuitslag enorm was toegenomen. Natuurlijk sprong ik niet meteen een gat in de lucht, omdat je ook hoopt dat het beter is, dus misschien bepaalde gevoelens uitschakelt. Ik was direct wel heel erg positief, maar wilde nog niet juichen, omdat in mijn geval de pijn ontstond tijdens het slapen (niet te doen). Ik wilde dus eerst de komende drie nachten afwachten voor ik er echt wat over zou kunnen zeggen.
Na een week heb ik contact opgenomen met Emile om hem mede te delen dat zijn LNB technieken/therapie had gewerkt. Echt bizar. Ik slaap weer gewoon normaal, heb echt helemaal nergens last van (behalve als ik probeer klokje rond te slapen. Emile bedankt
Irmi van der Heijden
16-03-15 20:06:41
Echt ongelooflijk!! Na 8 jaar heb ik geen pijn meer aan mijn rug. Ik kon moeilijk uit mijn bed komen zo erg was het. Na 4 behandelingen ben ik er helemaal vanaf. 2 behandelingen voor onder rug en 2 behandelingen voor schouders nek. Nu hoef ik niet meer terug. Dank je wel emile!!
Gera Verberkt
16-03-15 20:04:49
Had al lang last van vermoeiende pijn in schouders en nek, nu heb ik LNB therapie gedaan bij Emile. Het werkt echt.. ik heb geen last, ben veel soepeler en die vermoeiheid is weg. heerlijk.. lekker ontspannen. bedankt
Michelle Kuijpers
16-03-15 20:02:49
Het is ongelofelijk. Na jaren met pijn geleefd te hebben is het nu eindelijk voorbij. Alles geprobeerd maar niets hielp. Totdat ik deze therapie onderging dit werkt ECHT !! Na de eerste behandeling is je pijn vele malen minder en voor mij na 3 behandelingen de pijn volledig weg.
Een aanrader voor iedereen die het spoor bijster is en de hoop heeft opgegeven.
DIT IS DE OPLOSSING !!!!
Emile bedankt.
Tonen: 5  10   20