LNB Pijntherapie 

Dé weg naar pijnvrij worden, zijn en blijven.
Gastenboek

27 berichten op 6 pagina's
Bettina Onos
01-03-17 12:03:56
Al 25 jaar heb ik fibromyalgie. Heb allerlei therapieën in die jaren wel gehad. Totdat ik LNB therapie tegen kwam, hier had ik nog nooit van gehoord. Ik heb meteen contact gemaakt met Emiel en kon al snel terecht. Ander half uur rijden, dat had ik ervoor over. Ik wil alles proberen en doen om mijn leven plezieriger te maken, het liefst pijnvrij. In totaal heb ik 3 behandelingen gehad. De behandeling zijn (zeer) pijnlijk en duren ongeveer 2 uur. Na de behandeling stapte ik van de tafel en had geen pijn, alleen een beurs gevoel op de plekken die Emiel behandeld had. kreeg van Emiel rek en strek oefeningen mee voor thuis deze moet ik iedere dag doen. In het begin ging het moeizaam maar het wordt steeds makkelijker. Echt BELANGRIJK dat je de oefeningen thuis blijft doen, al is het maar 15 minuten per dag. We zijn nu ongeveer 7 weken verder en ik voel me nog steeds goed, geen pijn en meer energie.
Ik kan me goed voorstellen dat als je dit leest dat je het niet kan geloven. Ik kon het ook niet geloven, het is gewoon bizar na zoveel jaren geen pijn meer. Daarom zeg ik ga zelf naar Emiel, probeer het!!! Na 1 behandeling zou je al verbetering moeten voelen de moeite waard lijkt mij. Emiel houd je ook niet aan het lijntje, vaak zijn 3 behandelingen al genoeg. Hij neemt de tijd voor je en legt alles heel duidelijk uit. Helaas zijn er niet veel LNB therapeuten in Nederland. Het zou meer bekendheid moeten krijgen.
Ik wens iedereen een pijnvrij leven, je leven wordt zoveel mooier.
Liefs Bettina
Lieke Kruijssen van Os
27-01-17 13:57:31
In April 2016 kreeg ik na hele lange tijd al pijn te hebben gehad er niks aan te doen is, met de pijn stilling die ik slik nog 1,5 jaar zou leven. Opdracht van de Reumatoloog in Oss in samen werking met de Radboud in Nijmegen stonden met de rug tegen de muur.
De ommekeer zou ik kunnen maken door minder als niks te gaan doen 1 jaar volhouden en niet MEER doen. Ook niet zwemmen in warm water helemaal fout! We waren ontzettend geschrokken. Ze konden het geen naam geven maar ze zeiden zeg maar dat je 1 van de 600 spierproblemen / ziekte hebt.
Ik heb tot december '17 dat volgehouden om niet in de zaak te zijn en ook niet van mijn boven woning afgeweken. Me gehouden aan het minder als niks doen, december '17 ben ik tot de conclusie gekomen dat ik alleen maar verder in verval kwam. Wat logisch is óók voor mij.
3 psychiaters hebben thuis mij bezocht en heel het gezin meerdere gesprekken gehad. Deze kwam 3 weken geleden tot de conclusie dat er totaal geen sprake is van psychische klachten. Maar dat ik Medisch onbegrepen ben. Door artsen, aanstaande maandag 30 jan 2017 komen ze dit onderzoek afronden. Afgelopen donderdag 20-1-2017 zag ik een artikel op Facebook gedeeld door mijn vriend Willem Vogels uit Gemert over de LNB Pijntherapie, ik vroeg; waar moet ik zijn. De dochter van Emilie Troisfontaine gaf mij het telefoon nummer. Maandag 24-1-2017 kon ik terecht, Gerard is met mij meegegaan. Heb 2,5 uur behandeling gehad.
Ik kom thuis en ervaar in het behandelde gebied geen pijnen meer. Wel een beurs gevoel van de behandeling en ontzettend moe.
Maar elke dag word ik wakker en vraagt mijn man, en? Geen pijn in het behandelde gebied echt niet, moet het meerdere malen zeggen echt niet.
Het is nu vrijdag 27-1-2017 en Emile heeft mij weer 2,5 uur behandeld.
Ook ga ik in het behandelde gebied zonder pijn naar huis. Als je niet hier naar toe gaat met deze klachten dan heb je geen pijn! Je moet gewoon gaan.
En er moet een wet komen die dit gaat vergoeden. IK LEEF WEER! Emile legt u alles goed uit! Ga er heen en ervaar!
Els Delahaije
28-11-16 23:36:46
Sinds lange tijd, 2.5 jaar, liep ik rond met klachten door ongeveer mijn hele lichaam. Die voornamelijk veroorzaakt werden door het zware werk in de trimsalon en een flinke rughernia met uitstraling naar linkerbeen en voet. Bijna alle spieren waren verkort.Daarbij fibromyalgie.
Na ca. 5 keer bij Emile te zijn geweest, vaker dan wat gebruikelijk is, ga ik alleen nog maar vooruit. De oefeningen om de spieren in mijn hele lichaam op te rekken werken prima. Deze zal ik moeten doen zolang ik dit zware werk doe. Ze zijn echter de moeite waard. Een maand geleden kwam de hernia echter weer opzetten, echter door de oefeningen had ik deze snel onder controle. Emile bedankt en fijne feestdagen voor jullie hele gezin.
els els van de laar
23-09-16 10:11:39
Sinds juli 2014 nekklachten en veel last van spierspanning,heb alles geprobeerd ,uiteindelijk bij emile terecht gekomen,voor het eerst in 2 jaar heb ik minder pijn,door emile ben ik er achter gekomen dat de spieren verkort zijn en dat door ook de oefeningen goed te doen de spieren weer langer worden ,en dat de pijn dan ook blijvend weg zal zijn,emile heel erg bedankt!!!!!
Marion Stakenburg
05-06-16 12:30:02
Drie maanden geleden bij Emile terecht gekomen met pijn in enkels, knie, benen en lage onderrug. Liep hier twee jaar mee. Na 2 behandelingen pijnvrij. Ongelooflijk. Nu braaf de oefeningen doen want mijn spieren hebben in die 2 jaar weinig hoeven te doen vanwege de pijn. Emile bedankt!
Tonen: 5  10   20