LNB Pijntherapie 

Dé weg naar pijnvrij worden, zijn en blijven.


De behandeling

In veruit de meeste gevallen slaagt deze therapie erin, ook als er al een beschadiging ( bv. artrose ) aanwezig is, de pijn in een behandeling te verminderen van 100% naar 30% of minder. De ervaring heeft me geleerd dat  gemiddeld genomen 3 behandelingen volstaan om de pijn blijvend te laten verdwijnen.

U hoeft voor de behandeling niet uit uw kleren.

  • Door statische druk te geven op speciaal hiertoe uitgezochte interstitiële receptoren wordt er ontspanning gebracht in de spieren rond het pijnlijke gewricht. Hierdoor wijzigt de druk in het gewricht naar fysiologisch normaal. Het gevolg hiervan is dat de hersenen ogenblikkelijk stoppen met het versturen van de alarmpijn danwel er een kleine restpijn resteert.  Waarom? Omdat het gevaar op een beschadiging door de verminderde spanning rond het gewricht immers minder geworden danwel helemaal verdwenen is en het versturen van alarmpijn door de hersenen niet langer noodzakelijk is.
  • Vervolgens gaat u aan de slag met rekoefeningen, welke ervoor zorgen dat de spieren hun basislengte weer aanleren, en de fascie weer soepel gemaakt wordt. Uzelf bent dus de belangrijkste persoon in deze therapie.   

Kosten

De tijdsduur van een behandeling varieert tussen de 1 en 1,5 uur. De kosten van een behandeling zijn 90 euro welke niet vergoedt wordt door de zorgverzekeraar. Zo er meer dan 3 behandelingen nodig zijn, hetgeen bij 1 pijnklacht praktisch bijna nooit voorkomt, betaalt u vanaf de 4de behandeling 65 euro.                                         

De praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in de Wilgenroosstraat 24 te Bakel. .


 


Over mij

Iedereen maakt in zijn leven wel kennis met iets of iemand waardoor het leven ineens een andere wending neemt. Bij mij heeft de LNB Pijntherapie hiervoor gezorgd. Vanaf het allereerste moment was het me duidelijk dat ik een lot in de loterij had gewonnen, en LNB datgene is waarnaar ik zocht en ik wilde uitoefenen..

Een therapie, eigenlijk heel simpel maar zo effectief, waarmee het mogelijk is mensen in een verbluffend korte tijd blijvend te verlossen van hun chronische pijn(en).           

Inmiddels zie ik het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen te verlossen van hun dagelijkse pijn(en), en de LNB Pijntherapie in Nederland algemeen bekend te maken. Er lijden in Nederland immers veel te veel mensen onnodig en te lang pijn.


 


 


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info