LNB Pijntherapie 

Dé weg naar pijnvrij worden, zijn en blijven.


De behandeling

Deze therapie slaagt erin, en ook als er al een beschadiging ( bv. artrose ) aanwezig is, pijn in een behandeling te verminderen van 100% naar 30% of minder. Uit ervaring weet ik, dat u na gemiddeld 3 behandelingen blijvend verlost bent van uw pijn.

De behandeling is intensief en kan, afhankelijk van de ernst van de pijnklacht tussen de 1 en 1,5 uur duren. In tegenstelling tot vele andere therapieën hoeft u bij LNB niet uit uw kleren.

  • Door statische druk te geven op het bot, deze wordt toegepast op         speciaal hiertoe uitgezochte plekken, wordt er ontspanning                   gebracht in de aangedane  spiergroep(en).Hierdoor vermindert de druk op de gewrichtsstructuren, en verdwijnt de alarmpijn helemaal danwel resteert er een lage restpijn. Het gevaar voor een beschadiging is immers verdwenen en het versturen van alarmpijn door het eigen lichaam is niet langer noodzakelijk.
  • Vervolgens gaat u samen met mij aan de slag met rekoefeningen, welke ervoor zorgen dat de spieren worden teruggebracht naar de basislengte, en tevens de foute programmering in de hersenen wordt “gereset” waardoor de alarmpijn weg is en weg blijft.    

Kosten

Een behandeling kost € 75,-- en komt niet voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking.                                                                                  

De praktijk

De praktijk is gevestigd in Sportmassagepraktijk Willemien te Bakel. Naast de LNB Pijntherapie kunt u hier ook terecht voor sportmassage. Welke wordt uitgevoerd door een SCAS gecertificeerd NGS sportzorgmasseur.


 


Over mij

Iedereen maakt in zijn leven wel kennis met iets of iemand waardoor het leven ineens een andere wending neemt. Bij mij heeft de LNB Pijntherapie hiervoor gezorgd. Vanaf het allereerste moment was het me duidelijk dat ik een lot in de loterij had gewonnen, en LNB datgene is waarnaar ik zocht en ik wilde uitoefenen..

Een therapie, eigenlijk heel simpel maar zo effectief, waarmee het mogelijk is mensen in een verbluffend korte tijd blijvend te verlossen van hun chronische pijn(en).           

Inmiddels zie ik het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen te verlossen van hun dagelijkse pijn(en), en de LNB Pijntherapie in Nederland algemeen bekend te maken. Er lijden in Nederland immers veel te veel mensen onnodig en te lang pijn.


 


 


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info