LNB Pijntherapie 

Dé weg naar pijnvrij worden, zijn en blijven.
Gastenboek

42 berichten op 9 pagina's
Marianne Helmich
14-03-23 12:27:23
Na al heel wat therapieën achter de rug te hebben, had ik eigenlijk besloten om het maar te laten zoals het was. Veel pijn en vermoeidheid door fibromyalgie en artrose. Toen kwam een vriendin met de therapie van Emile. In eerste instantie had ik daar helemaal geen oren naar, maar op één of andere manier trok het toch wel. Dus toch maar een afspraak gepland. Meteen na de eerste keer voelde ik al verlichting, dus bleef ik toch maar gaan. Iedere dag de oefeningen doen is voor mij te zwaar, daarom doe ik ze twee dagen en één dag niet. Op de dagen dat ik het extra zwaar heb doe ik ze ook niet. Ik heb inmiddels geleerd om dat niet te doen. Het doen van de oefeningen met fibromyalgie is vooral in het begin erg zwaar. Maar als je er baat bij hebt, zeker de moeite om door te gaan. Ik ben zo blij dat ik toch naar Emile ben gegaan, want het gaat stukken beter nu. Mijn lichaam is weer redelijk soepel en ik voel me veel beter.

Dank je Emile, dat je mij toch wilde behandelen, ondanks de fibromyalgie.
Jacqueline Grevenstuk
25-01-23 13:07:34
Voordat ik hier terrecht kwam liep ik al ruim 10 jaar mijn stekende pijnklachten in mijn borsten. Verschillende ziekenhuizen geweest voor onderzoeken. Na aantal zenuwblokkades gekregen gehad te hebben waarvan de eerste werkte, heeft de rest niet zo goed gewerkt. Huis arts heeft me zelfs in tussen al door willen sturen naar het euthanasie kantoor. Dit niet toe gelaten want ik wilde nog wel leven. Elke dag deed ik blowen wegens de pijn. Vanaf het moment dat ik hier kwam voelde ik gelijk wel niet zoveel verlichten en tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds zoveel verlichting. Het is zelfs zo in de 10 jaar tijd bijna nooit bhs kunnen dragen, lukt me dat alwel weer met sport bhs. Nu ben ik zo bezig met houding en het rekken van de spieren dat ik vrijwel helemaal geen pijn meer heb. Soms komt het nog wel maar dat is alleen op hele erge stress momenten. Dan pak ik de rust en ga oefeningen doen en ben er alsnog vanaf.

Emile hartelijk bedankt voor het verhelpen van mijn pijn, ben hierdoor weer blijer, gelukkiger, heb het idee dat er een toekomst mogelijk is.
Esmee v Gast.
27-09-22 08:55:55
Wat ben ik blij dat ik Emile heb gevonden! Na zo'n tien jaar met ontzettende pijn rond te hebben gelopen, ben ik nu eindelijk grotendeels verlost van mijn pijn. De behandeling was voor mij ook een beetje therapeutisch. Het loslaten van veel dingen die ons veel stress hebben bezorgd. De oefeningen zijn de enige oefeningen die voor mij echt iets doen. En ik heb veel plekken bezocht om van mijn pijn af te komen. Als ik weer wat pijn voel opkomen, weet ik gelijk dat ik mijn oefeningen weer wat serieuzer moet nemen. Daarnaast ben ik door Emile echt heel goed op mijn houding gaan letten. Dat scheelt alles! En de wereld ziet er ook een stuk leuker uit als je rechtop loopt, ipv naar beneden staart of continu naar je telefoon. EEN AANRADER! Dank je wel Emile.
Wilmy Schwachofer
22-07-22 20:20:18
Zo bizar maar ik ben heel blij dat ik via iemand in contact ben gekomen met Emile. Ik wilde eerst niet luisteren om een afspraak te maken. Ik dacht: wat komt dat gaat vanzelf weg, dus niet! Toch eerst naar de huisarts want ik kon mij arm bijna niet meer bewegen, en ze zei: het is versleten boel. En toen heb ik contact gehad met Emile en die zei: kom maar eens dan zal ik gaan kijken wat er aan de hand is met je arm. Emile eerste behandeling kon ik mijn arm weer omhoog, maar ik moest thuis oefeningen doen die hij mee gaf. Na 2 weken moest ik terug komen. Dus terug en het ging steeds beter. Echt heel bizar. Af en toe zijn het echt geen fijne behandelingen die Emile uitvoert maar ik kan mijn arm weer heen en weer en van beneden naar boven doen. Na tweeënhalve nog een kleine behandeling en nu weer alles kan . Ik blijf mijn oefeningen doen en bedank daarom Emile nogmaals en dat ik bij hem in de praktijk ben geweest.
Marc Mulders
08-01-22 17:42:38
Als Beeldend Kunstenaar heb ik een staand beroep, voor de schildersezel. Door Knie Artrose en lage rugpijn werd ik steeds vaker uit mijn concentratie gehaald door een zeurende pijn. 'Gewone Fysiotherapie, krachtrainging, hielp niet. Toen Liebscher+Bracht ontdekt (die oefeningen hielpen al) en zo bij Emile gekomen, en jawel na drie behandelingen vrij van Pijn in de knie en onderrug !
Het uitroepteken kan ik niet groot genoeg schrijven, zo blij...Emile koppelt een grote expertise en ervaring aan naar het leek een 'tijdloze' behandeling; hij nam alle tijd en had oog voor alle details en gaf mij zeer goede oefeningen mee om het nu pijnvrij te houden....
Marc Mulders Beeldend kunstenaar te Oostelbeers.
Tonen: 5  10   20


Kaart
Opbellen
E-mail
Info