LNB Pijntherapie 

Dé weg naar pijnvrij worden, zijn en blijven.
Gastenboek

32 berichten op 2 pagina's
Margaret van de Ven
29-07-20 18:50:10
4 weken geleden met zeer pijnlijke knieklachten bij Emile terechtgekomen. Ik droeg een kniebrace en slikte 3x per dag diclofenac tegen de pijn. Inmiddels heb ik geen pijn meer in de knieën, draag geen brace en slik geen medicatie meer. Doe netjes elke dag rekoefeningen en ik voel me er goed bij. Dus aarzel niet maar neem contact op met Emile!
Frans Dirks
04-05-20 13:01:25
28-10-2019 een knieprothese laten plaatsen. Rechterknie. De linker zuo een jaar later ook aan de beurt komen. Enkele maanden geleden hoorde ik van een kennis dat hij eigenlijk ook 2 nieuwe knieën zou moeten.Dat is bij hem niet gebeurd door de therapie bij Emile. Daardoor heb ik contact gelegd met Emile en ben nu 3 keer bij hem geweest.De extreme pijn in mijn linkerknie,waardoor het niet meer mogelijk was om te wandelen,is na 3behandelingen verdwenen. 6weken geleden was het voor mij niet meer mogelijk om van huis te gaan wandelen.Ben van plan om over zeg2maanden opnieuw een bericht te plaatsen om te laten weten hoe het dan gaat.
Aida Blom-Geurten
04-01-20 19:50:54
Na jaren van fysiotherapie en de gang naar de pijnkliniek in Maastricht, eindelijk een redelijk pijnvrij leven voor mijn man. Natuurlijk was hij sceptisch en had er geen of weinig vertrouwen in. Maar het is n klein wondertje. Hij loopt recht en heeft nauwelijks pijn. Hij loopt !! Zou het iedereen willen aanbevelen. Na drie behandelingen kan hij weer lopen zonder pijn. Super. Dankjewel Emile.
Maikel Slegers
27-08-19 15:02:13
Kan alleen maar zeggen dat als je last hebt van artrose, vast zitende spieren of van pijn aan de gewrichten doe een belletje naar Emile! Die legt je haarfijn uit dat de pijn in 9 van de 10 gevallen iets met verkorting van de spieren en bindweefsel te maken heeft! Hij helpt je in heel veel gevallen van de pijn af en dit vaak al in 1 behandeling! LNB pijntherapie had er zelf nog nooit van gehoord maar ben o zo blij dat ik het heb leren kennen. Nogmaals bedankt Emile!
Carla van Gulik
03-02-19 15:36:02
Na behandelingen bij fysiotherapie die geen resultaat gaven, een MRI scan gekregen. Daaruit bleek een nekhernia en wat slijtage. Eerst met medicatie geprobeerd te pijn te verminderen. Dit lukte niet, toen doorgestuurd naar de pijnbestrijding. Eerst aan beide kanten van mijn nek een warmtebehandeling gehad, wat geen resultaat gaf en vervolgens nog een injectie. Hier had ik 2 weken baat bij. In de tussentijd ben ik bij Emile terecht gekomen via kennissen. Door de oefeningen gaat het echt veel beter met me. Ik zeg niet dat ik pijnvrij ben maar het is echt een heel stuk verbeterd. Hartstikke bedankt Emile!
Annemieke Heijmans
27-11-18 21:29:35
Al ruim een jaar last van fibromyalgie alles geprobeerd maar ging steeds slechter, niet meer wandelen, zwemmen, yoga of fietsen. In augustus bij Emile terecht gekomen. Ik heb 4 behandelingen gehad. Resultaat ik fiets, wandel en ga weer zwemmen. De behandeling is pijnlijk en af en toe dacht ik, ja stop maar ben er klaar mee en wil naar huis. Toch door gezet en ik doe nu misschien wel iets te fanatiek iedere dag mijn rekoefeningen. Ik voel dat het steeds beter gaat. Mijn pijn is stukken minder en ik ga weer vooruit. Dank je wel Emile
Karin Zoontjens
24-09-18 19:44:37
Na vele jaren tobben met knie, dure braces gehad, accupunctuur , medicijnen , laser , injecties , kom ik via een aardige man op vakantie via via bij Emiel terecht..
Kon snel terecht maar was sceptisch.
Na 1 behandeling ligt brace op zolder en ben ik pijnvrij.
Niet te bevatten voor mij, maar ben zo dankbaar dat ik weer pijnvrij door De dag kom.
Bij twijfel stuur me gerust een bericht.
100 % zou ik Emiel aanbevelen , hij neemt echt de tijd voor je.
Groeten Karin Zoontjens
Jessica Duijkers
11-01-18 16:30:29
Ik had al maanden een briefje met de naam van Emile zijn website en telefoonnummer in mijn portomenee zitten. Ik was in het begin nogal sceptisch en dacht laat maar. Maar na 23 jaar fibromyalgie en al de nodige scans en therapieën gedaan te hebben heb ik toch de knoop doorgehakt en Emile een mail gestuurd. Hij reageerde vrij snel terug en hebben we een afspraak gemaakt.
Hij luisterde goed naar mijn verhaal, legde alles goed uit, en heeft me flink pijn gedaan. Wat had ik een pijn....en dacht nog, moet het hier van beter worden? Hij had zelfs tegen zijn vrouw erna gezegd: ik heb nog nooit iemand in mijn praktijk gehad die zo'n pijn had.
Maar tegen de tijd dat ik van de behandeltafel af kwam voelde ik me al zoveel stukken beter/lichter....zo raar als je dagelijks met overal pijn rond loopt en dan ervaart dat je lijf ook anders kan voelen.
Ik kreeg oefeningen mee en ben nog 2 keer terug gekomen bij Emile.
Ik ben heel blij dat ik contact met Emile heb opgenomen en dat er eindelijk iets is wat bij mij helpt. Het is Emile die mij een zetje heeft gegeven en ik me daar door een stuk prettiger, beweeglijker en gezelliger ben geworden, en ik ben diegene die het nu moet onderhouden door mijn dagelijkse oefeningen.
Ik ben hem heel dankbaar en hoop dat er veel mensen van hun pijn af mogen komen door naar Emile te gaan.
Emile bedankt en ik hoop dat LNB pijntherapie uiteindelijk de erkenning krijgt die het verdient.
Henk Klaassen
23-12-17 13:12:43
Ben zo blij dat ik me niet heb laten opereren aan mijn linker heup maar naar Emile ben gegaan. Kon niet meer lopen van de pijn artsen zeiden dat een kunstheup het enige was wat ze konden doen voor me. Via via bij Emile terechtgekomen en na de eerste behandeling was de pijn al veel minder en nu na 3 behandelingen in totaal kan ik weer zonder enig centje pijn rondlopen en bewegen. LNB pijntherapie en Emile dankjewel!
Anita Martens
05-09-17 11:39:01
Ik ben via een vriendin terecht gekomen bij Emile. Na jaren en jaren pijn gehad te hebben in onderrug heupen bekken knieen enz enz. En ik voortaan aan de morfine pleisters zat slaaptabletten kalmeringstabletten paracetamol enz enz heb ik Emile gebelt. Die heeft mijn verhaal aangehoord en heb een afspraak met hem gemaakt. Op donderdagavond moest ik er naar toe. Hij ging de pijnpunten op zoeken en vertelde een heel verhaal. Wat allemaal klopte en zeer herkenbaar was. Na een paar uurtjes met een paar oefeningen naar huis die ik 2x per dag moest doen. Ik werd de volgende morgen wakker en had 6 a 7 uurtjes geslapen zonder wakker te worden van de pijn. Wandel weer fiets weer doe de huishoudelijke dingen weer en alles met zowat geen pijn. Ik weet niet wat mij overkomt. Na zoveel jaren bijna zonder pijn door het leven te gaan. Ik zeg mensen ga naar Emiel toe en kijk wat hij voor jou kan betekenen. Nogmaals ik ben hem eeuwig dankbaar. Grt Anita Martens.
Opmerking:
Dankjewel Anita voor het versturen van je bericht. Hoop dat veel mensen dit bericht lezen want LNB heeft de verklaring waarom jij aan die onverklaarbare pijnen leed welke alleen met pijnmedicatie( tevergeefs) bestreden konden worden. Omdat LNB de oorzaak van jouw pijnen wel begrijpt is het mij wederom gelukt, net als bij zoveel klanten die je voorgingen,om in slechts 2 behandelingen deze pijnen bij jou als sneeuw voor de zon blijvend te laten verdwijnen en dit zonder tussenkomst van medicatie of welk hulpmiddel dan ook.
Susanne Ruyten
10-05-17 15:05:47
Vorig jaar een auto ongeluk gehad waar ik vreselijke pijn aan mijn schouder aan over hield en ik mijn arm nauwelijks nog kon bewegen. Wat ik ook probeerde niks hielp. Een collega adviseerde me naar Emile te gaan. Onder het mom baat het niet dan schaad het niet heb ik een afspraak gemaakt. De behandeling op zichzelf was niet pijnloos maar meteen daarna kon ik mijn arm al veel beter bewegen en was de pijn stukken minder. Ook kreeg ik oefeningen mee om iedere dag te doen. Uiteindelijk ben ik 3 keer geweest en heb ik geen pijn meer in mijn schouder en kan ik weer alles doen met mijn arm. Daardoor heb ik een heel stuk van mijn leven terug. Helaas heeft Emile me niet kunnen helpen met de pijn in mijn nek maar me wel het eerlijke advies gegeven dat er dan werkelijk iets anders aan de hand is en ik zeker moet vragen om aanvullende onderzoeken. Ik kan het dan ook zeker aanraden om dit te proberen. Emile is ook zo eerlijk om te zeggen als hij je niet kan helpen. Maar mijn leven is stukken mooier en ik kan weer beginnen met denken aan volledig terug komen op mijn werk. Daar had ik een hard hoofd in voor ik bij Emile kwam.
Dankjewel Emile
Ans Ans Meulendijks
04-05-17 20:31:16
Ik had al 4 jaar pijn aan mijn knie, in 2013 knieprothese geplaatst nog steeds pijn.
In 2014 al het bindweefsel wat vast aan de prothese zat weer losgemaakt.
Nog steeds pijn.
3 jaar bij de fysiotherapeut gelopen nog steeds pijn.
Ik kan wel weer fietsen vanaf eind 2015 maar het is moeizaam.
Ik ben nu sinds april 4x keer bij Emile geweest en mijn knie doet geen pijn meer.
Oefeningen om mijn spieren op te rekken gaan steeds beter.

Dank je wel Emile
Margreth Van der Zijden
04-05-17 14:43:28
Na heel veel jaren met pijn rond gelopen te hebben ben ik via een nichtje terecht gekomen bij Emile. In een woord super! Heb veel meer energie en mijn klachten zijn heel heel veel minder geworden. Zeer de moeite waard geweest om hier heen te gaan. Ik kan het iedereen dan ook ten zeerste aanraden als je heel veel pijn en klachten heb van fybromyalgie artrose enz om bij Emile een afspraak te maken! Ik kon het ook niet geloven maar het is echt waar het werkt . Dank je wel Emile groetjes Margreth
Tiny Tiny Mierlo
03-05-17 09:54:23
Dit is mijn geweldige ervaring bij Emile. Na 1e behandeling onbewust “gewoon” naar beneden de kelder ingelopen, was daar voor ik er erg in had. Snapte er niks van. 4 jr. niet kunnen doen. Altijd treetje voor treetje, voet bijzetten. Super. Na 2e behandeling pijn in mijn knieën weg. Zo raar als je al 9 jaar veel pijn hebt. Therapie, pijnbestrijding, injecties , was geen van allen optimaal. Aangezien ik een beetje een moeilijk geval was ook nog extra behandeling gehad voor nek-schouder-bovenrug. Alles wel wat pijnlijk, maar zeer de moeite waard. Lijstje over mail gekregen met oefeningen. Gevraagd of ik nog terug moet komen, nee hoor. Als je meent dat je terug moet komen is het eigen schuld, heb je de oefeningen niet goed gedaan. Dankjewel Emile. Dit begrijpt dus niemand.
Marianne Geerts
02-05-17 13:32:19
Maart 2017
Na enkel jaren van flinke knieklachten (,versleten kraakbeen, ) bij Emile terechtgekomen.
Na 2 behandelingen een enorme verbetering. Kan de trap weer op zonder me aan de leuning op te hoeven heisen.
En fluitend de trap weer af.
Ook ,opstarten, na een tijdje gezeten te hebben is geen probleem meer.
Resten alleen nog de rek en strekoefeningen om de spieren in de juiste conditie te houden. Goed werk Emile , dankjewel.
Grtjes, Marianne Geerts
Bettina Onos
01-03-17 12:03:56
Al 25 jaar heb ik fibromyalgie. Heb allerlei therapieën in die jaren wel gehad. Totdat ik LNB therapie tegen kwam, hier had ik nog nooit van gehoord. Ik heb meteen contact gemaakt met Emiel en kon al snel terecht. Ander half uur rijden, dat had ik ervoor over. Ik wil alles proberen en doen om mijn leven plezieriger te maken, het liefst pijnvrij. In totaal heb ik 3 behandelingen gehad. De behandeling zijn (zeer) pijnlijk en duren ongeveer 2 uur. Na de behandeling stapte ik van de tafel en had geen pijn, alleen een beurs gevoel op de plekken die Emiel behandeld had. kreeg van Emiel rek en strek oefeningen mee voor thuis deze moet ik iedere dag doen. In het begin ging het moeizaam maar het wordt steeds makkelijker. Echt BELANGRIJK dat je de oefeningen thuis blijft doen, al is het maar 15 minuten per dag. We zijn nu ongeveer 7 weken verder en ik voel me nog steeds goed, geen pijn en meer energie.
Ik kan me goed voorstellen dat als je dit leest dat je het niet kan geloven. Ik kon het ook niet geloven, het is gewoon bizar na zoveel jaren geen pijn meer. Daarom zeg ik ga zelf naar Emiel, probeer het!!! Na 1 behandeling zou je al verbetering moeten voelen de moeite waard lijkt mij. Emiel houd je ook niet aan het lijntje, vaak zijn 3 behandelingen al genoeg. Hij neemt de tijd voor je en legt alles heel duidelijk uit. Helaas zijn er niet veel LNB therapeuten in Nederland. Het zou meer bekendheid moeten krijgen.
Ik wens iedereen een pijnvrij leven, je leven wordt zoveel mooier.
Liefs Bettina
Lieke Kruijssen van Os
27-01-17 13:57:31
In April 2016 kreeg ik na hele lange tijd al pijn te hebben gehad er niks aan te doen is, met de pijn stilling die ik slik nog 1,5 jaar zou leven. Opdracht van de Reumatoloog in Oss in samen werking met de Radboud in Nijmegen stonden met de rug tegen de muur.
De ommekeer zou ik kunnen maken door minder als niks te gaan doen 1 jaar volhouden en niet MEER doen. Ook niet zwemmen in warm water helemaal fout! We waren ontzettend geschrokken. Ze konden het geen naam geven maar ze zeiden zeg maar dat je 1 van de 600 spierproblemen / ziekte hebt.
Ik heb tot december '17 dat volgehouden om niet in de zaak te zijn en ook niet van mijn boven woning afgeweken. Me gehouden aan het minder als niks doen, december '17 ben ik tot de conclusie gekomen dat ik alleen maar verder in verval kwam. Wat logisch is óók voor mij.
3 psychiaters hebben thuis mij bezocht en heel het gezin meerdere gesprekken gehad. Deze kwam 3 weken geleden tot de conclusie dat er totaal geen sprake is van psychische klachten. Maar dat ik Medisch onbegrepen ben. Door artsen, aanstaande maandag 30 jan 2017 komen ze dit onderzoek afronden. Afgelopen donderdag 20-1-2017 zag ik een artikel op Facebook gedeeld door mijn vriend Willem Vogels uit Gemert over de LNB Pijntherapie, ik vroeg; waar moet ik zijn. De dochter van Emilie Troisfontaine gaf mij het telefoon nummer. Maandag 24-1-2017 kon ik terecht, Gerard is met mij meegegaan. Heb 2,5 uur behandeling gehad.
Ik kom thuis en ervaar in het behandelde gebied geen pijnen meer. Wel een beurs gevoel van de behandeling en ontzettend moe.
Maar elke dag word ik wakker en vraagt mijn man, en? Geen pijn in het behandelde gebied echt niet, moet het meerdere malen zeggen echt niet.
Het is nu vrijdag 27-1-2017 en Emile heeft mij weer 2,5 uur behandeld.
Ook ga ik in het behandelde gebied zonder pijn naar huis. Als je niet hier naar toe gaat met deze klachten dan heb je geen pijn! Je moet gewoon gaan.
En er moet een wet komen die dit gaat vergoeden. IK LEEF WEER! Emile legt u alles goed uit! Ga er heen en ervaar!
Els Delahaije
28-11-16 23:36:46
Sinds lange tijd, 2.5 jaar, liep ik rond met klachten door ongeveer mijn hele lichaam. Die voornamelijk veroorzaakt werden door het zware werk in de trimsalon en een flinke rughernia met uitstraling naar linkerbeen en voet. Bijna alle spieren waren verkort.Daarbij fibromyalgie.
Na ca. 5 keer bij Emile te zijn geweest, vaker dan wat gebruikelijk is, ga ik alleen nog maar vooruit. De oefeningen om de spieren in mijn hele lichaam op te rekken werken prima. Deze zal ik moeten doen zolang ik dit zware werk doe. Ze zijn echter de moeite waard. Een maand geleden kwam de hernia echter weer opzetten, echter door de oefeningen had ik deze snel onder controle. Emile bedankt en fijne feestdagen voor jullie hele gezin.
els els van de laar
23-09-16 10:11:39
Sinds juli 2014 nekklachten en veel last van spierspanning,heb alles geprobeerd ,uiteindelijk bij emile terecht gekomen,voor het eerst in 2 jaar heb ik minder pijn,door emile ben ik er achter gekomen dat de spieren verkort zijn en dat door ook de oefeningen goed te doen de spieren weer langer worden ,en dat de pijn dan ook blijvend weg zal zijn,emile heel erg bedankt!!!!!
Marion Stakenburg
05-06-16 12:30:02
Drie maanden geleden bij Emile terecht gekomen met pijn in enkels, knie, benen en lage onderrug. Liep hier twee jaar mee. Na 2 behandelingen pijnvrij. Ongelooflijk. Nu braaf de oefeningen doen want mijn spieren hebben in die 2 jaar weinig hoeven te doen vanwege de pijn. Emile bedankt!
Tonen: 5  10   20


Kaart
Opbellen
E-mail
Info